hilang

chatter box aku terhilang. nav bar kat atas pun hilang. ku tahu banyak orang cuba mdnghilangkan nav bar tu. art director ku pun cuba tapi dia tak berjaya. sekarang aku punya blog sudah jadi gila gila. banyak gila. munggkin aku tidak memberi kasih and cukup untuk dia. kerana aku cuba memberi kasih aku kepada ---. sudah berapa kali aku cuba membaiki skript itu tetapi tidak berjaya dan aku tak tahu ape and yang berlaku? ape and terjadi kepada infrastruktur blog aku. aku berasa sugguh malu sebagai seorang multimedia designer. mengapa ini berlaku kepada ku ! pantat makenkor~~. ya alah. ni ya feeling aku. tolong la aku~

2 comments:

joey.khor said...

fuck, you say the weirdest shit man. wherever that came from man. haha.

IrisBaby said...

huh? your BM so kao lat de ar? haha